Reālā laika zibens un negaisu tīkls - Live Lightning Map
Lisbon: 13:42Berlin: 14:42Athens: 15:42Moscow: 15:42
Vispasaules reālā laika zibens lokācijas tīkla sadarbības kopiena. © 2003-2018 Blitzortung.org atbalstītāji